Help ook!

Stichting Kans Tegen Kanker

Ook meehelpen?

Stichting Kans Tegen Kanker heeft de volgende twee kerndoelen:

  1. Financiële ondersteuning voor individuele kankerpatiënten als bijdrage in de kosten van kankerbehandeling.
  2. Financieel bijdragen aan gericht medisch onderzoek in de strijd tegen kanker.

Elke individuele kankerpatiënt die voldoet aan de voorwaarden van het reglement van de stichting komt in aanmerking voor ondersteuning door de stichting Kans Tegen Kanker.

Inkomsten werven?

De ondersteuning hangt dan mede af van het beschikbare budget. Dat budget is gebaseerd op de inkomsten die onze stichting verwerft via diverse instrumenten en kanalen. Dat zijn onder meer sponsoracties, bijdragen en giften van donateurs van zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Wil jij ook een bijdrage schenken? Dit kan als eenmalig donor of als periodiek sponsor. Elke financiële bijdrage is welkom, zonder ondergrens. Alle beetjes helpen samen om bergen te verzetten.

Word jij vrijwilliger?

Wil je zelf actief meedoen? Dat kan, want alle persoonlijke hulp is zeer welkom! Bijvoorbeeld als vrijwilliger bij de uitvoering van sponsoractiviteiten; denk aan hand- en spandiensten om een actie, zoals een sponsorloop, goed te laten verlopen.
Daarnaast kunnen wij ook hulp gebruiken voor de uitbreiding van onze PR- en communicatie activiteiten. Mensen (en ideeën!) zijn welkom bij de stichting Kans Tegen kanker .

Partnerships

Naast de persoonlijke inzet van enthousiaste vrijwilligers zijn ook de samenwerkingen met verenigingen, bedrijven en andere organisaties onmisbaar voor ons. Stichting Kans Tegen Kanker werkt inmiddels structureel samen met diverse (sport)verenigingen, scholen en bedrijven; deze partnerships zijn voor alle partijen interessant.

Help jij ook mee? Lees hier wat de mogelijkheden zijn!

Een greep uit onze acties

Kringloopwinkel de Wisselbeker doneert €1000,– aan Kans Tegen Kanker

Kans Tegen Kanker is goed doel van de maand januari bij Kringloopwinkel de Wisselbeker! Zij hebben € 1000 gedoneerd. Heel veel dank aan het bestuur en alle vrijwilligers van de Wisselbeker die dat mogelijk hebben gemaakt! Kijk hier voor meer info!

Lees verder »

Emballage Actie AH Barendrecht en Waddinxveen

Deze week konden wij geld ophalen voor de stichting Kans tegen Kanker in het AH filiaal in Barendrecht, Middenbaan 97. Een mooi bedrag werd bij elkaar gespaard door de klanten, die hun emballagebonnen deponeerden in de box als gift voor onze stichting. Ook in AH Gouweplein in Waddinxveen mochten wij hetzelfde vorige week doen. Wij…

Lees verder »

SV Gouda 6 overhandigd cheque van €1.116,-

Zaterdag 14 september 2019 hebben de spelers van SV Gouda 6 na hun wedstrijd een cheque overhandigd aan Stichting Kans Tegen Kanker  van EUR 1.116,- De spelers hebben meerdere acties bedacht om zo dit fantastische bedrag op te halen. Zo hebben ze dit jaar een spaarpot op de bar in hun clubhuis geplaatst waar alle…

Lees verder »

€1650 opgehaald bij CVV De Jodan Boys!

Tijdens de jaarlijkse nacht van Jodan Boys was er weer volop aandacht voor Stichting  Kans Tegen Kanker. Uit de opbrengst van de veiling en een deel van de consumptieopbrengst werd er €1650 beschikbaar gesteld voor het goede doel. Als tegenprestatie stelde Kans Tegen Kanker o.a. een springkussen en een stormbaan beschikbaar voor de kids. Al…

Lees verder »

Scroll naar top