Daina rent voor Kans Tegen Kanker! Steun haar en doneer onderaan deze pagina met een persoonlijke boodschap

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Beste vrienden, familie, kennissen en of vreemden,

Op 10 november 2024 ren ik 10 kilometer voor de Stichting Kans Tegen Kanker tijdens de halve marathon Gouda.  Mijn motivatie om deel te nemen aan deze run komt voort uit een persoonlijke ervaring: het verlies van een dierbaar familielid aan kanker. Dit verlies heeft mij diep geraakt en gemotiveerd om mijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte.

De Stichting Kans Tegen Kanker zet zich als primaire kerndoel in om kankerpatiënten financieel te ondersteunen bij behandelingen in buitenland en/of in het geval door een arts voorgeschreven behandeling of middelen niet of gedeeltelijk worden vergoed.

Kans Tegen Kanker zet zich ook in voor onderzoek.  Ze richten zich vooral op projecten die direct impact hebben op de behandeling en vroegtijdige opsporing van kanker. Hun doel is om de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren en de overlevingskansen te vergroten.
Zodra de begroting het toelaat doneert Kans Tegen Kanker een financiële bijdrage voor onderzoek.

Jouw bijdrage helpt hen bij het realiseren van deze doelstellingen. Elk bedrag, groot of klein, draagt bij aan baanbrekend onderzoek en praktische oplossingen die levens kunnen redden.

Steun mij in deze uitdaging en samen kunnen we een verschil maken in de strijd tegen kanker. Klik op de donatieknop om mij te helpen mijn doel te bereiken. Bedankt voor je gulle steun en betrokkenheid!

Met vriendelijke groet,

Daina Kira Vellema:)

daina-hardlopen
Km's getraind
uur getraind
Bedrag opgehaald: €25
Aantal donateurs: 1

Yolande Heerkens steunt Daina met €25

Zet hem op Daina. Ik ben heel trots op je en heb respect voor je doorzettingsvermogen. Je tente Yolende

Scroll naar boven